La Policia Nacional va alliberar en bon estat de salut la dona que va ser retinguda durant unes hores per la seva parella en un pis de Leganés (Madrid). La dona va ser alliberada cap a les dotze del migdia pels agents que envoltaven l'habitatge des de primera hora del matí, quan l'home va entrar al pis i la va retenir a ella i als seus dos fills menors, als quals va deixar anar més tard.

Els equips d'emergència desplaçats al lloc van atendre la dona, que va patir algunes contusions, i l'agressor, que també va patir ferides lleus. L'agressor va ser reduït per la policia, que el va treure de l'habitatge i el va introduir en un cotxe policial.

El succés va començar passades les set del matí, quan la Policia va rebre l'avís que un home s'havia atrinxerat, armat, amb la seva parella i dos fills d'ella a Leganés. Poc després de les nou del matí, l'home va alliberar els dos menors, una noia de 12 anys i un noi de 15, però va romandre atrinxerat amenaçant la seva parella dins d'una habitació de l'àtic en el qual viu la família, la porta del qual va quedar oberta al replà.