La jutgessa María Tardón va rebutjar imposar mesures cautelars a Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont i Quim Torra, de manera que després de declarar com a imputat per blanqueig del narcotràfic presumptament relacionat amb la causa de Sito Miñanco, podrà seguir viatjant a Bèlgica per assistir l'expresident. La Fiscalia Antidroga havia demanat a la magistrada que decretés compareixences quinzenals davant el jutjat per a Boye, si bé Tardón va decidir no posar cap mesura cautelar al lletrat, que va negar que hagin de trobar «cap indici de criminalitat perquè no n'hi ha».

Boye, que fa poques setmanes va deixar de representar Sito Miñanco, va assenyalar que la seva imputació «no hauria de tenir res a veure» amb el fet de ser advocat de Puigdemont. «Crec que no hauria de ser així i que la pròpia decisió de la jutge deixa molt clar que ella no considera que hi hagi cap tipus de raó per limitar el meu exercici professional ni de moviment i en aquest sentit estem molt contents també», ja que això significa que podrà seguir assistint a Bèlgica l'expresident català.

Boye va demanar a la jutgessa que no tingui en compte tota la documentació relacionada amb la defensa Puigdemont o d'altres clients que el lletrat tenia en els seus dispositius electrònics, la informació dels quals es va bolcar el passat dilluns en l'escorcoll al seu despatx i domicili. Boye està sent investigat per l'Audiència Nacional per la seva suposada relació amb un presumpte blanqueig de 889.470 euros.