Una dona de nacionalitat sueca de 35 anys va ser detinguda a Benalmádena (Màlaga) per la Guàrdia Civil en haver estat condemnada al seu país -d'on va fugir- a 6 anys de presó per agressió sexual a dues de les seves filles, de 14 i 8 anys, i per produir vídeos pedòfils i vendre'ls a internet. La Direcció General de la Guàrdia Civil va informar de la condemna d'aquesta dona, que va comptar amb la col·laboració de cinc persones més, també condemnades per la Justícia sueca.

Tot va començar quan la policia sueca va descobrir que diverses dones estaven utilitzant menors del seu entorn familiar per produir material pedòfil i vendre'l a través d'internet. Dues dones van ser detingudes en aquest país per la seva presumpta relació amb els fets. Es va posar així en marxa l'operació Kasino, després que les indagacions determinessin que una dona que podria estar relacionada amb els fets hauria sortit de Suècia, acompanyada per almenys 4 dels seus 5 fills, tots ells menors.

La investigació apuntava que la dona i els seus fills podrien haver viatjat fins a Malta i d'allà a Espanya, fet pel qual les autoritats sueques es van posar en contacte amb Europol i es va sol·licitar la col·laboració de la Guàrdia Civil per localitzar-los. Va ser el Departament de Delictes Telemàtics de la Unitat Central Operativa el que va iniciar gestions urgents per trobar la dona. Els agents van analitzar les imatges que una de les filles havia pujat a les xarxes socials i van identificar un habitatge.