02 de novembre de 2019
02.11.2019
Diari de Girona

La policia arresta 3 lladres a Saragossa després d'una espectacular persecució

Dos dels detinguts són menors que es van apoderar de diversos telèfons mòbils en dues botigues

02.11.2019 | 00:59
La policia arresta 3 lladres a Saragossa després d'una espectacular persecució

Agents de Policia Nacional van detenir tres joves, dos d'ells menors, que van assaltar comerços de telefonia de Saragossa a plena llum del dia i que van protagonitzar una perillosa fugida en cotxe a gran velocitat pels carrers de la ciutat. Dos dels joves van entrar cap a les onze del matí en una botiga, van trencar un expositor i es van emportar telèfons mòbils abans de fugir en un vehicle blanc en el qual els esperava un còmplice.

Dues hores més tard, els sospitosos van irrompre en un altre establiment de telefonia i, després d'arrencar un expositor, es van apoderar de diversos terminals i van emprendre una nova fugida.

Després activar el dispositiu de recerca, els membres d'una Unitat de Subsòl de la Direcció Superior d'Aragó que es trobaven realitzant una requisa van reconèixer el vehicle en fugida amb els tres sospitosos al seu interior i van intentar interceptar-lo. En adonar-se de la presència dels agents, els joves van emprendre una perillosa fugida a gran velocitat, creuant semàfors en vermell i provocant que els vianants s'haguessin d'apartar per evitar ser atropellats.

En un moment de la persecució, els agents d'una furgoneta policial van baixar per instar el conductor del vehicle a aturar-se, que va realitzar una maniobra violenta per continuar amb la fugida que va obligar els policies a apartar-se per evitar l'atropellament. L'helicòpter policial Còndor, incorporat a l'operació, va informar els agents a terra que el vehicle fugit circulava a gran velocitat en direcció a l'autovia A-2, fins a desviar-se cap a l'interior d'un polígon industrial. En aquell moment, una patrulla va creuar el seu vehicle en el camí dels sospitosos i va aconseguir finalment que s'aturessin.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook