Agents de la Guàrdia Civil van detenir un menor per haver matat la seva mare a punyalades, el cadàver de la qual es va trobar al domicili familiar que tots dos compartien a la localitat de Foz (Lugo). Durant la matinada va ser denunciada la desaparició de la víctima, una dona d'uns quaranta anys. Quan els agents encarregats del cas van entrar al matí al domicili familiar, a Foz, es van trobar amb el cadàver de la dona i indicis de violència.

Fins a la data no constaven denúncies prèvies per violència en l'àmbit familiar. El fill de la dona morta, de 17 anys d'edat, va ser detingut al matí com a suposat autor de la mort de la seva mare i es troba en dependències de la Guàrdia Civil a Marín.

En un altre ordre de coses, una dona de 25 anys està ingressada a l'UCI de l'hospital Miguel Servet de Saragossa després de ser apunyalada de matinada per la seva parella, un militar de 26 anys que va perdre la vida en llançar-se al buit des d'una grua. La dona està estable dins de la gravetat i la seva vida no està en perill.

La dona va ser apunyalada al carrer després d'haver mantingut una forta discussió en un habitatge. La policia va rebre diverses trucades alertant que s'estaven produint crits i amenaces en aquest domicili i de l'agressió al carrer. Agents de la Policia Nacional van sortir a la recerca de l'autor de les punyalades i el van trobar enfilat a una torre grua des de la qual es va llançar al buit.