L'Exèrcit d'Israel va bombardejar dissabte «objectius terroristes» del moviment islamista Hamas després d'interceptar dos projectils llançats des de la franja de Gaza cap a la ciutat de Beerxeba.

«Estem bombardejant objectius terroristes de Hamas a Gaza», va indicar l'Exèrcit israelià en el seu compte de Twitter.

Unes hores abans, les Forces de Defensa d'Israel (FDI) van utilitzar el mateix mitjà per assegurar que el seu sistema de defensa aeri «Cúpula de Ferro» va interceptar dos projectils llançats des de la franja de Gaza cap a la ciutat de Beerxeba.

El servei de rescat Estrella de David Roja va assistir nou persones, tots ells lleus. Cinc d'ells per ansietat, mentre que quatre perquè van caure mentre anaven cap a refugis, segons va apuntar Jerusalem Post.

Mentrestant, el moviment islamista Hamas va avisar que «Israel no decidirà el moment i lloc» de cada combat contra les milícies palestines en la seva resposta als últims enfrontaments d'aquesta matinada, i va avisar de la creació d'un «comandament conjunt» entre les faccions armades de Gaza per unificar les decisions en el conflicte obert amb Israel.