El pla de les autoritats de Hong Kong per reobrir el túnel més important de la ciutat, proper a la zona universitària, va derivar en nous i greus enfrontaments entre policies i manifestants, que van respondre al gas lacrimogen dels antiavalots llançant maons, còctels Molotov i altres objectes. Un agent va rebre l'impacte d'una fletxa a la part inferior de la cama durant una batalla campal entre els manifestants i la policia davant al campus de la Universitat Politècnica. El policia va ser traslladat a un hospital.

D'altra banda, el túnel Cross-Harbor, que uneix Kowloon amb l'illa de Hong Kong i proper a aquesta universitat, va quedar novament bloquejat i les cases de peatge danyades pels manifestants encara no s'han reparat. Separats per centenars de maons, els dos bàndols van protagonitzar més enfrontaments entrada la nit, i es va poder veure un gran foc prop de l'entrada del túnel.

Des de primera hora del matí, la policia va utilitzar gas per dispersar a les zones limítrofes de Tsim Sha Tsui i Hung Hom, a Kowloon, dotzenes de manifestants, poc després que s'encaressin contra ciutadans d'edat avançada que intentaven deixar lliures les carreteres.

Les barricades han provocat un caos de trànsit generalitzat al centre financer en els últims dies, de manera que grups de voluntaris van anar a les rodalies de campus amb l'objectiu de netejar els carrers de maons i altres objectes. No obstant això, moltes de les operacions van ser cancel·lades.