La Policia de Hong Kong manté el seu setge a la Universitat Politècnica després de la detenció de matinada de 40 manifestants i enmig de greus disturbis entre agents i manifestants fora del campus que han convertit el barri de Kowloon en una zona de guerra. La universitat s'ha convertit en l'escenari de forts enfrontaments entre els manifestants, que van calar foc a l'accés principal del campus, i els agents, en els que ja són els disturbis més violents en els últims cinc mesos de protestes.

Els arrestos es van produir al costat de l'hotel Icon, als voltants del campus. Poc abans de les set del matí, el rector de la universitat, Teng Jin Guang, va anunciar que havia arribat a un acord d'alto el foc amb la Policia si els manifestants acabaven amb els atacs. Teng va expressar que espera que els manifestants acceptin la proposta per suspendre les accions de forma temporal i abandonar el campus de manera pacífica.

El president de Sindicat d'Estudiants de la Politècnica, Ken Woo, va denunciar que entre 70 i 100 estudiants van intentar sortir de campus, però la Policia va utilitzar gasos lacrimògens contra ells i es van veure obligats a tornar a l'interior de les instal·lacions universitàries. Woo estima en unes 500 les persones atrapades dins el recinte i va alertar que encara els queda aigua, però el menjar comença a escassejar. A més, va assegurar que hi ha diversos ferits greus o amb símptomes d'hipotèrmia a causa dels atacs de la policia amb canons d'aigua. Mentrestant, milers de manifestants van sortir als carrers en suport als centenars d'estudiants tancats a la Politècnica.