Dos homes de 63 i 53 anys van morir ahir a Casarrubios del Monte (Toledo), quan l'avioneta en què volaven es va estavellar i es va incendiar als voltants de l'aeròdrom ubicat en aquest municipi. L'aeronau es va incendiar, el que va provocar que els seus dos ocupants morissin a l'acte.

A l'hora de tancar aquesta edició no havien transcendit les causes que van provocar l'accident de l'avioneta, que es va estavellar quan es dirigia cap a l'aeròdrom de Casarrubios del Monte, en un paratge situat als voltants anomenat La Solana.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar bombers de parc de Santa Olalla, així com un helicòpter sanitari i una ambulància de suport vital bàsic (SVB), unes dotacions que no van poder fer res pels ocupants de l'avioneta que es va accidentar. També van acudir fins al lloc dels fet diversos agents de la Policia Local de Casarrubios del Monte i de la Guàrdia Civil, que van avisar Aviació Civil del sinistre, segons va explicar la Delegació de Govern. Inicialment es va situar l'accident a l'interior de l'aeròdrom, però finalment es va confirmar que va ser fora.