Almenys tres persones han resultat ferides aquest divendres després de ser apunyalades en un carrer comercial de la ciutat neerlandesa de l'Haia, segons ha confirmat la policia, sense que de moment hi hagi més detalls sobre el succés.

Els fets es produeixen el mateix dia que una persona ha apunyalat diverses persones al Pont de Londres, causant dos morts i diversos ferits.

"Tres persones han resultat ferides en un apunyalament al carrer Grote Market", ha dit la Policia local a través d'un missatge al seu compte a Twitter, en què ha demanat a la població que faciliti informació, imatges o vídeos que pugui tenir del succés.

Minuts abans, havia confirmat l'incident i agregat que "els serveis d'emergència es troben al lloc", sense donar més informació al respecte.

D'altra banda, la policia ha indicat que el sospitós està fugat. "Busquem un home amb els cabells lleugerament tenyits, d'entre 45 i 50 anys i amb els cabells arrissats", ha dit. "Porta una bufanda i roba esportiva gris. ¿Li han vist?", Pregunta.

Les autoritats han sol·licitat a la població que no es dirigeixi a la zona, molt concorreguda a causa del Black Friday, i ha imposat un perímetre de seguretat, segons els mitjans locals.