Les autoritats intenten determinar el mòbil de l'integrant de la Força Aèria saudita que estudiava en una base aeronaval de Florida i va matar a trets tres persones abans de morir per trets d'un policia. El governador de l'Estat, Ron DeSantis, que es va desplaçar a l'Estació Aèria Naval de Pensacola, al nord-oest de Florida, va confirmar la nacionalitat de l'atacant i va assenyalar que en ractar-se d'un estranger «la investigació serà diferent».

El tiroteig es va produir en un edifici de la base on estan les aules de classe i va afectar dues de les seves plantes. L'autor del tiroteig va ser el tinent saudita Mohammed Saeed Alshamrani, que va ser donat de baixa per un integrant de l'oficina de l'agutzil del comtat d'Escambia, al qual pertany Pensacola, que està a més de mil quilòmetres de Miami.

El governador DeSantis va assenyalar que l'FBI porta la investigació i que serà aquesta agència federal la que respongui als interrogants de l'atac d'un estranger a territori nord-americà. Una de les tres víctimes va morir a l'hospital i les altres dues al lloc de l'atac.