Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home acusat de gravar les relacions sexuals que va mantenir amb una dona i ensenyar-ho als seus amics, segons ha informat Prefectura en un comunicat.

L'home, de 25 anys, està acusat d'un delicte de descobriment i revelació de secrets. Una persona que va visualitzar el vídeo va alertar la víctima i aquesta el va denunciar.

La policia va obrir una investigació en tenir coneixement de l'existència del vídeo, gravat sense el consentiment de la dona, en la qual mantenia relacions sexuals amb un home i que aquest havia mostrat a altres persones.

Durant les investigacions, els agents van descobrir la identitat del sospitós, així com que un testimoni va afirmar haver vist el vídeo i alertat sobre la seva existència a la víctima.

Els agents van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de descobriment i revelació de secrets. L'arrestat, amb antecedents policials, ha estat posat en llibertat, després de prestar declaració i no sense abans ser advertit de l'obligació de comparèixer davant l'autoritat judicial quan fos requerit.