L'hospital de Yeovil, pertanyent a la sanitat pública britànica, va admetre la seva responsabilitat després que una pacient se sotmetés a una cirurgia ginecològica sense la deguda anestèsia i pateixi, des de llavors, estrès posttraumàtic, ja que va suportar un enorme dolor durant la mateixa. «El cirurgià em va fer un tall al melic i vaig sentir un intens dolor immediat; em vaig posar a cridar, però ningú es va adonar perquè portava posada una màscara d'oxigen», va explicar la dona. Els fets van tenir lloc a l'hospital públic de Yeovil, una ciutat d'uns 45.000 habitants al sud de Somerset, a Anglaterra.

«He estat patint malsons horribles», va assegurar la dona, tot afegint que «tinc una imatge recurrent d'estar estirada a la taula d'operacions, cridant amb molta gent al meu voltant mirant i ningú m'ajudadava». La pacient, de 30 anys i que vol romandre a l'anonimat, pateix «malsons recurrents» després de notar com li havien tallat la carn durant la cirurgia, fet pel qual va decidir posar el cas en mans d'un despatx d'advocats especialista en errors mèdics.

«Em desperto tres vegades per setmana suant i amb molta por», va explicar. A més, la dona va dir que ara està «molt nerviosa i paranoica amb els metges», i que la seva confiança en ells s'ha vist completament «destrossada».

Un augment en la tensió arterial va alertar el personal sobre el malestar de la pacient quan era a la taula d'operacions, però el procediment va continuar, va assenyalar el bufet d'advocats Irwin Mitchell. Una lletrada va explicar que el cirurgià va manifestar la seva sorpresa al quiròfan perquè la dona havia rebut una anestèsia epidural en lloc d'anestèsia general per a la cirurgia ginecològica a la qual estava sent sotmesa.

«El cirurgià va dir que era una cosa que no havia vist abans en aquest tipus d'intervencions, fet pel qual la por i ansietat de la pacient van aparèixer quan va començar a sentir dolor durant el procediment», va afegir l'advocada Elise Burvill.