Les denúncies de dones que acusen Jorge Ignacio PJ, el detingut per la desaparició de la jove Marta Calvo, d'intoxicar amb cocaïna durant una cita sexual mitjançant la pràctica coneguda com «festa blanca» ascendeixen a dos, segons van confirmar a Europa Press fonts de la investigació.

En concret, la Guàrdia Civil compta amb la denúncia d'una dona que va assegurar als agents que va tenir una cita sexual amb l'acusat en la qual ell li va demanar el consum de drogues durant les relacions sexuals. Assegura que, en un moment determinat, va perdre el coneixement després de consumir una beguda i, quan es va despertar, es va adonar que tenia droga en els seus genitals.

Una altra dona va presentar una altra denúncia davant els agents per denunciar l'arrestat per intentar mantenir-hi relacions sexuals amb consum de cocaïna. És a dir, amb el mateix «modus operandi», van assenyalar les mateixes fonts. De moment, els investigadors continuen buscant les restes de Marta Calvo (a qui el detingut va assegurar que va esquarterar) i s'han reobert dues causes per la mort de dues dones que van morir en circumstàncies similars.