Agents de la Policia Nacional van detenir a València dos menors de 14 i 15 anys, com a presumptes autors dels delictes d'abús sexual, en grau de temptativa, i detenció il·legal, després de suposadament retenir una companya del seu centre escolar de 13 anys i intentar abusar sexualment d'ella. Els menors arrestats van tancar la nena als lavabos i un d'ells li va agafar la mà perquè li toqués les seves parts íntimes, tot i que ella va aconseguir desfer-se'n i marxar del lloc.

Les investigacions es van iniciar en tenir coneixement els agents que una menor que era a classe va demanar permís per anar al lavabo i, després d'uns minuts a dins, van entrar al mateix tres companys del seu centre. Un d'ells li va agafar la mà i va intentar acostar-li a les seves parts íntimes, però a causa de la resistència que aquesta va oferir va aconseguir escapar-se i sortir corrent del lavabo, encara que va haver d'empènyer un altre d'ells que aguantava la porta perquè ningú pogués accedir a l'interior.

Durant les investigacions, els agents van descobrir que en un primer moment la jove no va dir res, però un cop a casa ho va explicar a la seva mare i van decidir explicar el que havia passat a la policia. Els policies van descobrir que el tercer dels joves que suposadament va participar a l'intent d'abús sexual, al costat dels dos detinguts, tenia 12 anys. Els menors de 14 i 15 anys van ser posats en llibertat després de declarar.