El número 6.293 ha resultat premiat amb el segon dels vuit cinquens premis de la Loteria Extraordinària de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. Aquest premi ha estat molt repartit i dos dècims s'han venut a Girona, a l'administració Sagarull de Girona i a Puigcerdà.

A Puigcerdà ha estat el Cris Bar de Puigcerdà l'encarregat de vendre el dècim. Es tracta del número 6.293 que s'ha venut a la màquina que disposa aquest establiment situat al carrer Feners, al centre del nucli urbà del municipi, segons han confirmat fonts d'aquest establiment.

El fet que es tracti d'un número venut a la màquina fa que no se sàpiga si ha tocat a alguna persona del poble o la comarca o coneguda han indicat fonts de l'establiment. Tanmateix han manifestat la seva satisfacció pel fet que un número venut a la seva màquina hagi repartit 6.000 euros de premi.

El número ha estat cantat a les 10.24 hores en el novè filferro de la tercera taula. Roberto Constantinescu i Ilyas Akrouh han cantat número i premi i les germanes Daniela i Alejandra Parella Martínez han extret les boles.

Aquest premi ha recaigut en localitats d'Almeria, Sevilla, la Corunya, Balears, Madrid, Burgos, Màlaga, Navarra, Santa Creu de Tenerife, València, Biscaia, Las Palmas, Barcelona, La Rioja, Alacant, Tarragona, Valladolid, Astúries, Conca, Granada, Múrcia, Orense, Pontevedra, Sevilla, Àlaba, Badajoz, Càceres, Ciudad Real, Girona, Guadalajara, Osca, La Rioja, Lleó, Lugo, Múrcia, Salamanca, Sevilla, Terol, Toledo i Saragossa.