La sort ha somrigut aquest diumenge a l'administració El Trébol de Ripoll, que ha repartit 17 milions d'euros del tercer premi del sorteig de Nadal amb un número que ven des de fa més de quatre dècades, el 00750, que malgrat ser "baixet" no té problemes de sortida.

El titular de l'administració, Marc Rosa, ha assegurat en declaracions a Efe que es tracta d'un número "fix de tota la vida" que l'establiment ofereix habitualment en la loteria nacional i que desperta molt d'interès: "Es queda gravat a qui el veu".

Tot i que es tracta d'un número "baixet" ha negat que sigui "lleig" i ha subratllat que sempre té molta sortida i que hi ha clients que fins i tot el demanen expressament: "El tenim des de fa més de 40 anys i no costa vendre'l".

Tot i així, el venedor de loteria ha explicat que aquest mateix any va oferir el número a una entitat i aquesta el va refusar perquè no era del seu grat.

No és la primera vegada que El Trébol rega de milions Ripoll amb la loteria de Nadal, ja que el 2001 va repartir un tercer premi i el 2011 i 2012 va sorprendre amb un cinquè i un quart, respectivament.

"L'any que ve toca el primer o el segon", ha exclamat exultant Marc Rosa, que s'ha assabentat del premi sintonitzant la ràdio del cotxe.

"Estava a casa seguint el sorteig amb la meva dona per televisió i havíem decidit sortir a fer un cafè -ha recordat-, tot i que al final hem acabat en l'administració per celebrar la gran alegria".

També han acudit al local, amb gran discreció, alguns dels afortunats, entre els quals hi havia qui tenia el dècim reservat i encara no l'havia passat a recollir.

Tot i que el venedor de loteria ha assegurat que la fortuna no ha estat de la seva part perquè no ha comprat el número premiat, ha expressat que un dels premiats li ha promès que pagarà un viatge a la seva família per agrair-li la sort.

El propietari ha explicat que la majoria dels agraciats del 00750, venut íntegrament per finestreta, són veïns de Ripoll, a més de ciutadans de visita a la ciutat procedents de Barcelona o altres localitats.

La mare del venedor, Pilar Sebastià, també titular de l'administració, ha assegurat que estan "com bojos" amb el premi perquè jugaven el 00750 des de fa molts anys i "ja era hora" que toqués.

Comprova aquí tots els números premiats