El baròmetre del CIS fet després de les eleccions del 10-N i posterior a l'anunci del pacte PSOE-Unides Podem torna a atorgar la victòria a un Pedro Sánchez a l'alça, amb una intenció de vot del 28,3%. El resultat que dibuixa l'enquesta, feta entre finals de novembre i mitjans de desembre, és pràcticament calcat al de les eleccions del 10-N quan el PSOE va obtenir el 28% dels vots.

Unides Podem manté el resultat, amb el 12,8% de la intenció de vot, mentre que la suma de les dretes espanyoles baixa. Segons el CIS, el PP tindria una intenció de vot del 20% (va obtenir el 20,81% dels vots el 10-N), Vox el 15,2% (i seria l'únic partit de la dreta espanyola que milloraria el resultat, ja que va obtenir el 15,08%) i Cs el 5,6% (quan va rebre el 6,8% dels vots).

Pel que fa als partits independentistes, es mantenen amb un resultat gairebé calcat. El baròmetre es va fer abans que s'anunciés el pacte PSOE-ERC però quan ja havien iniciat les negociacions. L'enquesta es va realitzar entre el 29 de novembre i el 19 de desembre.