GMv2|pTipoComp=fotos&pIdGaleria=5e3704f8897ae001948c0704|GMv2

Veure Galeria

GMv2_fin|pTipoComp=fotos&pIdGaleria=5e3704f8897ae001948c0704|GMv2_fin

Un home ha mort per trets de la policia britànica i almenys tres persones han resultat ferides amb pronòstic reservat aquest diumenge, a les 13:58 hores, al barri de Streatham, al sud de Londres en un "incident" que la Policia Metropolitana tracta com a "terrorisme".

Els serveis d'emergència, entre ells paramèdics i agents armats es troben en aquesta zona de la capital britànica. La policia ha indicat que a la localització dels fets hi ha dues persones ferides i que estan esperant una actualització del seu estat. Segons han indicat testimonis presencials a la BBC, es van sentir tres trets.

Sánchez se solidaritza amb els ferits

El president del govern ha mostrat la seva consternació davant dels fets a través d'una publicació a les xarxes socials on assegurava que davant el terrorisme "la unitat de tota la comunitat internacional ens fa més forts contra la barbàrie".

El primer ministre britànic, Boris Johnson, i l'alcalde de Londres, Sadiq Khan, també han compartit un comunicat amb què han declarat que a la capital britànica no deixaran guanyar les accions terroristes que "pretenen dividir-nos i destruir la nostra forma de vida".