L'expresident del BBVA Francisco González va mostrar la seva més absoluta «indignació i sorpresa davant la intolerable agressió que estic patint arran de la lleugeresa i frivolitat de les acusacions abocades sobre la meva persona», després de l'aixecament del secret del cas BBVA-Villarejo. D'aquesta forma l'exbanquer va reaccionar a diferents informacions, entre les quals que la Fiscalia Anticorrupció l'acusa de contractar de forma opaca Villarejo per al BBVA o les que el seu excap de seguretat Julio Corrochano li atribueix la contractació de l'excomissari de policia.

González va assenyalar que, segons la documentació coneguda fins al moment, «hi ha una absoluta falta de rigor en aquestes acusacions, una absència total de proves que sustentin acusacions tan greus i una inexplicable manca d'arguments jurídics». Basantse en allò conegut del sumari, l'escrit de la Fiscalia Anticorrupció, prossegueix l'exbanquer en un comunicat, «es basa en simples indicis i fins i tot simples conjectures, així com en opinions i declaracions de tercers, que estan en una posició de defensar la seva pròpia situació personal».

D'altra banda, Villarejo va declarar a l'Audiència Nacional que «responsables» del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) li van prometre que li farien «un cop de mà» després que el cap de seguretat del BBVA li encarregués intentar frenar l'assalt de Sacyr al banc l'any 2004. És més, va arribar a dir que «sense ells dubto que s'hagués pogut fer la feina». «Una vegada que m'ho comunica Corrochano, en una de les xerrades que jo mantenia periòdicament amb gent del CNI vaig comentar que m'havien demanat això. Abans d'acceptar, com mantenia bones relacions amb gent del CNI ho vaig comentar i em van dir que ja coneixien l'operació», va dir.