Un home de 51 anys ha assassinat amb una escopeta a la seva dona de 43 anys a Aznalcóllar (Sevilla) i posteriorment s'ha suïcidat amb la mateixa arma, després de trucat a la seva filla per telèfon per dir-li que tenia intenció de matar a la seva mare. Uns fets que ha presenciat un altre dels tres fills de la parella, de quatre anys, segons els investigadors de la Guàrdia Civil.

La dona va rebre un únic tret al cap amb una escopeta de perdigons i a una distància molt curta. Després d'aquest tret mortal, el presumpte assassí es va disparar col·locant l'escopeta sota la seva barbeta.

L'alcalde d'Aznalcóllar, Juan José Fernández, ha indicat als periodistes que els tres fills del matrimoni (els majors tenen 20 i 15 anys) estan rebent ajuda psicològica després de la mort dels seus pares, que es va produir en el domicili familiar.

Fernández ha assenyalat que el presumpte assassí tenia llicència d'armes perquè era caçador i ha reiterat que no existien denúncies ni informes sobre ell, que era "un ciutadà que passava desapercebut".