La Guàrdia Civil va detenir el fill del matrimoni trobat mort amb evidents signes de violència aquesta setmana a San Miguel de Abona (Tenerife). Els agents investigadors van sospitar que el presumpte autor havia de ser una persona molt propera a les víctimes, trobant posteriorment indicis suficients per procedir a la detenció del fill en comú de les dues víctimes, un home de 34 anys d'edat, com a presumpte autor del greu fet delictiu.

Els fets es van produir a la casa d'una formatgeria propera a la zona de Viña Vieja i el Barranco de la Orchilla. El cos de la dona estava en una habitació i el de l'home, en una altra. Les dues persones tenien al voltant de 70 anys, portaven anys vivint en aquest municipi del Sud de l'illa i gestionaven una formatgeria al costat de la seva residència. Aquestes persones es dedicaven a comercialitzar aquest producte lacti al Mercat de l'Agricultor de la zona.

L'activació dels serveis de seguretat i emergències es va produir cap a tres quarts de vuit del vespre de dijous. Va ser una de les filles de les víctimes qui va alertar que havia localitzat el cos sense vida de la seva mare, però no trobava el seu pare.

La dona assassinada havia estat un dels quatre exemples d'emprenedores elegits per l'Ajuntament de San Miguel d Abona per a commemorar el passat dia 8 el Dia Internacional de la Dona. De fet, la seva imatge apareixia en el cartell anunciador difós pel consistori sobre un pensament de Clara Campoamor.