19 de març de 2020
19.03.2020
Diari de Girona

Facua demana estendre la moratòria de les hipoteques als crèdits al consum

Avisa que els usuaris potser no hi podran fer front o hauran d'assumir alts interessos

19.03.2020 | 11:14
L'entitat demana que el govern espanyol estengui la moratòria del pagament de les hipoteques per a les persones vulnerables

L'associació de consumidors Facua ha demanat al govern espanyol que estengui la moratòria del pagament de les hipoteques per a les persones vulnerables, inclosa en el reial decret de mesures per fer front a l'impacte econòmic el coronavirus, als crèdits al consum. Segons Facua, és "necessari" que aquesta mesura es faci extensiva a aquells usuaris que tenen contractats crèdits per sotmetre's a tractaments dentals o altres serveis o productes. En aquest sentit, explica que hi ha molts usuaris que han patit un gran impacte en la seva capacitat econòmica per l'estat d'alarma i la situació generada per la situació d'emergència i que ara potser tindran dificultats per tornar el crèdit o bé hauran de fer front a alts interessos.

D'altra banda, Facua s'ha adreçat a l'executiu espanyol per demanar-li mesures semblants en relació al lloguer i que vagin en el mateix sentit que les hipoteques i la prohibició de pujar tarifes de serveis de telefonia i Internet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook