Agents de la Policia Nacional han detingut a Mislata (València) un home de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions després de suposadament apunyalar el seu company de pis, de 29, durant una discussió motivada perquè la víctima intentava evitar que l'agressor i la seva parella sortissin al carrer, donada la situació d'estat d'alarma i perquè ella a més presentava tos.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, agents que feien tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigissin a un carrer de Mislata on s'estava produint una baralla entre llogaters d'un habitatge.

Quan els policies van arribar al lloc van ser requerits per una dona al portal de la finca que va manifestar als agents que, moments abans, ella i la seva parella havien tingut una discussió amb un company de pis, ja que aquest els intentava dissuadir perquè no sortissin al carrer, a causa de l'estat d'alarma pel coronavirus i a causa de la tos que presentava ella mateixa.

Moments després, es va presentar també un home amb una ferida sagnant al coll i una altra al braç esquerre, que va explicar als agents que la parella de la dona li havia apunyalat amb un ganivet de «grans dimensions» després d'una discussió amb tots dos per persuadir-los que no sortissin al carrer.

Immediatament, els policies van sol·licitar assistència al lloc i els mitjans sanitaris van traslladar la víctima a un hospital per ser atès de les lesions.

Al cap de pocs minuts, es va presentar al portal la parella de la dona que va ratificar que havia tingut una discussió amb un company de pis, moment en què diversos testimonis corroboren la versió de la víctima i un d'ells va lliurar als agents el ganivet amb què es va produir l'agressió.