La Policia Municipal de Madrid ha denunciat a sis persones que feia una setmana que estaven de festa en un prostíbul al districte de Tetuan i que, per tant, van infringir la normativa de l'estat d'alarma per evitar la propagació del coronavirus.

Va ser dissabte passat quan els agents es van presentar un habitatge a dos quarts de deu del matí alertats pels veïns, segons ha informat aquest dimarts la Policia Municipal.

Els residents van denunciar que en un domicili de la zona feia una setmana que estaven de festa amb música molt alta i amb gent entrant i sortint de la casa contínuament.

A l'interior de l'immoble els agents van observar llums tipus discoteca en funcionament, acumulació de begudes alcohòliques a la taula i restes de tabac, amb un ambient molt carregat.

Així mateix, en un passadís amb tres dormitoris van trobar dos homes i tres dones totalment nus. Cap dels cinc tenien el seu domicili en el lloc de la inspecció.

Fonts policials han detallat que entre les hipòtesis que s'estudien és que l'habitatge fos un prostíbul o que estiguessin fent una orgia.