La ministra d'Educació, Isabel Celaá, ha dit que té "l'esperança" que els alumnes puguin tornar presencialment a les aules abans que acabi el curs encara que sigui un "curt període" de temps. "Podríem pensar en una tornada al maig o al juny però anem a veure com va la pandèmia", ha dit Celaá aquest divendres al matí en una entrevista a 'Antena 3'. Celáa ha explicat que avaluaran a finals d'abril en una Conferència Sectorial d'Educació amb els consellers de les Comunitats Autònomes els possibles escenaris. La ministra d'Eduació no ha descartat la possibilitat d'allargar les classes al juliol. "Tot està obert", ha afirmat, i ha remarcat que "tot està subjecte a la decisió" que es prengui a la reunió de finals d'abril.

"Cap alumne perdrà el curs a causa del coronavirus", ha afirmat Celaá, que ha destacat l'esforç dels centres i les famílies per seguir l'activitat telemàticament. Segons el Ministeri d'Educació, només entre un 10 i un 12% dels alumnes no està seguint l'educació virtual i ha dit que treballen perquè arribi a tothom.

Sobre la Selectivitat "Cal adaptar la prova a les circumstàncies que estem vivint. Aquest examen obrirà l'opcionalitat més del que ja ho han obert les anteriors", ha dit, i ha apuntat que el contingut del tercer trimestre s'haurà d'abordar "de forma