La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut en un control rutinari sobre el compliment de les restriccions de mobilitat pel coronavirus un jove que havia estat identificat pels Mossos d'Esquadra com a suposat autor de la violenta agressió el gener passat a una viatgera del metro de Barcelona.

Segons van informar fonts de la investigació, el jove, de nacionalitat espanyola i amb diversos antecedents, ha ingressat a la presó preventiva per ordre judicial acusat d'aquest robatori violent, lagravació del qual es va fer viral a les xarxes socials, que es va produir a les 23.07 hores de divendres 31 de gener, setmanes abans que es decretés l'estat d'alarma per la covid-19.

El jove va ser sorprès dimecres passat, 25 de març, a un quart de quatre de la matinada, al mig del carrer, tot i les restriccions de mobilitat pel decret d'alarma pel coronavirus, de manera que una patrulla de la Guàrdia Urbana va procedir a identificar-lo.

Avís policial

Després de prendre-li les dades personals, els agents van comprovar que els Mossos d'Esquadra havien llançat un avís policial sobre aquest jove, ja que l'havien identificat com l'autor de l'agressió a la passatgera del metro a l'estació de Navas, de la línia 1. Els agents el van detenir i el van posar a disposició dels Mossos d'Esquadra, que prèviament l'havien identificat després d'una laboriosa investigació, ja que quan van passar els fets anava encaputxat.