Els ducs de Sussex, Enric i Meghan, van emetre un missatge de comiat a través del seu compte a la xarxa social Instagram, identificada fins ara com a Sussex Royal, una marca que deixaran d'utilitzar a partir d'avui. El net de la reina Isabel II i la seva dona, que deixaran avui de representar oficialment la monarquia britànica, van agrair als seus seguidors el seu «suport», «inspiració» i «compromís compartit per fer el bé al món». «Tot i que potser ja no ens veurem per aquí, la feina continua», van assenyalar els ducs en una nota que van signar com a «Enric i Meghan», sense els seus títols oficials.

«Com tots podem notar, el món en aquest moment sembla extraordinàriament fràgil. Tot i això, confiem que cada ésser humà té el potencial i l'oportunitat per marcar la diferència», van afirmar.

Fa uns dies es va revelar que el matrimoni ha deixat la seva residència al Canadà, on s'havia instal·lat després de sortir del Regne Unit, per viure a Los Angeles (Estats Units), capital de la indústria de l'entreteniment. El canvi de residència coincideix amb l'anunci de la primera col·laboració de Meghan amb Disney, companyia amb la qual ha signat per posar la veu en un documental sobre elefants.

Una portaveu de la parella va destacar que el missatge divulgat ahir serveix per marcar la transició cap a una vida independent de la família reial britànica i va avançar que a curt termini, a causa de la pandèmia de COVID-19, estaran apartats del focus mediàtic.