08 de abril de 2020
08.04.2020
Diari de Girona

Sanitat intervindrà per frenar els preus abusius de les màscares i els gels

Salvador Illa afirma que el Govern serà contundent contra els qui vulguin aprofitar la situació

08.04.2020 | 18:14
Una kit de màscara de protecció.

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha anunciat que el Govern té previst actuar i intervenir davant els preus abusius que s'estan registrant en mascaretes, gels desinfectants i guants, perquè, segons ha sostingut, actualment es compren a un preu diferent del d'abans. Illa s'ha pronunciat així en la seva última intervenció a la comissió de Sanitat de Congrés dels Diputats, en què ha fet un repàs de totes les mesures que està adoptant el Govern davant la pandèmia de la Covid-19.

El titular de Sanitat és conscient que "hi ha pràctiques abusives" en el preu d'alguns productes després de l'estat d'alarma i, per això, l'Executiu va decidir intervenir en els serveis funeraris, en col·laboració amb el Ministeri de Consum. "Els empresaris han de cobrar els preus que estaven vigents abans de l'entrada de l'estat d'alarma", ha dit el ministre, i per això ara s'actuarà davant els preus abusius d'altres productes, com màscares, gels i guants.

"El Govern no permetrà cap especulació i serem molt contundents amb els que es vulguin aprofitar d'aquesta situació", ha conclòs el ministre, que acaba de concloure la seva compareixença.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit