Els Mossos d'Esquadra van localitzar marihuana en uns pots que transportava un repartidor de Glovo a Barcelona, en un control a dos quarts d'una de la matinada, la nit de divendres a dissabte. Després de fer les gestions pertinents, els agents van detenir la persona que intentava utilitzar la comanda per vendre droga. Fonts dels Mossos van explicar que darrerament hi ha hagut més casos similars.

En temps de confinament aquesta pràctica ha crescut, segons apunta l'advocat Robert Castro, del sindicat Free Riders, que lamenta que aquest fet se suma al «patiment psicològic d'exposició al COVID-19» dels repartidors. Glovo va establir protocols de suport als repartidors per aquests casos que coordina amb els cossos policials.

El sindicat diu que, segons ha copsat a través del boca-orella entre els repartidors, s'ha «generalitzat l'angoixa de poder ser aturats». Castro diu que els riders no saben què porten i no poden obrir els paquets privats de particulars. Glovo diu que ha establert protocols d'actuació en coordinació amb els cossos policials. Si un repartidor «sospita» que «un client està fent un mal ús del servei», s'ha de posar en contacte amb l'empresa per posar-ho en coneixement de les autoritats. Si els repartidors detecten que transporten una substància il·legal, «la comanda es cancel·la immediatament, el repartidor l'apropa a la comissaria més propera».