Els portaveus de Más Madrid i Podem a l'Assemblea de Madrid han exigit a la presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, que doni explicacions sobre l'aparthotel en el qual s'allotja des que es va iniciar la pandèmia del coronavirus, ja que consideren que podria haver incorregut en "un presumpte delicte de suborn".

Segons va publicar el dilluns 'Vanity Fair' l'aparthotel on Ayuso està instal·lada des del passat 16 de març és una suite de luxe propietat de l'empresari hoteler Kike Sarasola, amb un preu de mercat d'uns 200 euros al dia i que, segons van indicar fonts del Govern a aquesta revista, "no ha generat cap cost per a les arques públiques de la Comunitat de Madrid".

"Si, com diuen, no ha tingut cost per a les arques públiques (...) o ho ha pagat Ayuso de la seva butxaca o ha estat un regal", ha argumentat el portaveu en l'Assemblea de Más Madrid, Pablo Gómez Perpinyà, qui ha exigit que es faci públic "qui està pagant" l'allotjament de la presidenta.

Unes hores després, Room Mat Group ha assegurat en un comunicat que Díaz Ayuso pagarà 80 euros per nit per l'apartament.