Dues persones han mort aquest dimarts després que un tren Alvia hagi patit una col·lisió a primera hora de la tarda d'aquest dimarts a Zamora amb un tot terreny que havia caigut sobre la via des d'un pas elevat. El tren ha acabat descarrilant. Les víctimes mortals són el maquinista de tren i el conductor d'el vehicle accidentat.

El sinistre s'ha produït uns minuts abans de les 16.11 hores d'aquest dimarts, quan un turisme ha caigut des d'un pas elevat a la via de la línia Zamora-Orense. La locomotora ha descarrilat, però la resta de vagons ha quedat en peu sobre els rails.

El conductor del turisme ha perdut la vida, mentre que els maquinistes de la locomotora de tren van quedar atrapats a l'interior de la mateixa. Segons el 112, van poder ser excarcerats i, mentre un d'ells va ser traslladat ferit a l'hospital Verge de la Petxina de Zamora, l'altre ha perdut la vida al lloc de l'accident, on els serveis d'emergència van tractar, sense èxit, de reanimar-lo, com han assenyalat fonts de la Delegació de Govern a Castella i Lleó.

La majoria dels 155 passatgers que ocupaven els vagons han resultat il·lesos, excepte sis persones que presenten com fuetades cervicals o episodis d'ansietat, segons ha informat la Subdelegació de Govern.