El primer ministre britànic, Boris Johnson, va demanar al Regne Unit que treballi «en pau» i «legalment» per combatre el racisme i la discriminació, després de les protestes antiracistes de el cap de setmana al país. En un article a Voice, publicació dedicada a la comunitat afrocaribenya, Johnson va assegurar que el Govern no ignorarà el malestar i l'«innegable sentiment d'injustícia» que la mort de George Floyd als Estats Units ha provocat a tot el món.

Després de la commoció per la mort de George Floyd als EUA, milers de persones van assistir a les manifestacions que es van realitzar a diverses ciutats del Regne Unit com Londres, Bristol, Manchester, Edimburg i Glasgow, i en el cas de la capital britànica van desembocar en enfrontaments amb la policia.

Per altra banda, familiars, amics i líders comunitaris van assistir ahir a Houston (Texas) al funeral de George Floyd, l'afroamericà mort a Minneapolis a mans de la policia, entre precs, elegies i cançons amb què es va recordar la seva figura, es va demanar justícia i un canvi en la societat per acabar amb el racisme.

A aquests serveis fúnebres privats en honor a Floyd, després de la vetlla de dilluns al mateix temple i el funeral que va tenir lloc dijous passat a Minneapolis, van assistir unes 500 persones per estricta invitació de la família, una quarta part de l'aforament com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus.