ERC ha presentat una proposta de resolució a la comissió de control de l'actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) del Parlament en la qual demana que la Cambra catalana consideri necessari que els mitjans públics catalans programin continguts sobre els casos de corrupció política que hi ha hagut a Catalunya.

«El Parlament de Catalunya considera necessari que es programin continguts específics i amb profunditat sobre els casos de corrupció política, frau i evasió d'impostos que són o han estat motiu de processos judicials a Catalunya», estableix la iniciativa.

En la resolució, que signen la portaveu d'ERC al Parlament, Anna Caula, i la diputada Raquel Sans, els republicans també defensen que la Cambra consideri «de manera unànime que la corrupció és el principal enemic del bé comú i que la lluita contra aquesta hauria d'orientar l'activitat i les accions de totes les institucions del país, inclosos els mitjans de comunicació públics». ERC defensa que els mitjans tenen un paper important en la lluita contra la corrupció.