L'alcalde de Bruges, Dirk de Fauw, està estable dins de la gravetat després que ahir va rebre una punyalada al coll en un incident que està sota investigació i pel qual es va detenir un sospitós. De Fauw, de 62 anys, es va haver de sotmetre a una operació d'urgència a l'hospital per una ganivetada en la seva gola, segons va confirmar la seva dona a el diari Het Nieuwsblad. «No corre perill de mort. Els seus òrgans vitals no s'han vist afectats. Ha tingut molta sort», va declarar la seva dona. L'incident va tenir lloc al despatx de De Fauw, que compagina la seva tasca d'alcalde amb la seva professió d'advocat.

L'esposa va explicar a la televisión pública flamenca VRT que, quan el seu marit es va adonar que l'arrestat s'estava acostant massa a ell, va intentar mantenir la distància. «Quan li ha dit que s'havia de mantenir la distància pel coronavirus, de sobte ha tret un ganivet del no res, l'ha apunyalat al coll i ha fugit», va relatar.

Es creu que el sospitós va poder haver estat un dels seus clients. La Policia federal ha obert una investigació per «intent d'assassinat», segons una agència belga, que cita la Fiscalia de Flandes occidental.