Inditex (Zara, Oysho, Massimo Dutti, Berskha, Stradivarius o Pull & Bear) ha avançat la seva campanya de rebaixes d'estiu, que començaran avui al vespre a les seves botigues en línia i demà als seus establiments físics. En concret, la multinacional espanyola, que va tenir tancades seves botigues en els moments més durs de la crisi del coronavirus, avança a avui els seus descomptes per donar sortida a l'estoc de peces que s'han anat acumulant durant el confinament.

El propietari de Zara ha decidit no esperar fins a l'1 de juliol, data oficial de l'inici de les rebaixes d'estiu, encara que sí avançava els seus descomptes a l'últim dijous del mes de juny. D'aquesta manera, les rebaixes de Zara començaran de forma oficial al seu web a partir de les deu de la nit d'avui. No obstant això, els usuaris que tinguin la seva app comptaran amb accés prioritari a partir de les vuit, de la mateixa forma que a Zara Home, mentre que a les botigues físiques els descomptes començaran a partir de demà.

Per la seva banda, Pull & Bear, Oysho, Stradivarius i Berskha començaran els seus descomptes a partir de les deu de la nit al seu web, tot i que des de la app es podrà tenir també accés prioritari a partir de les vuit.

No obstant això, Massimo Dutti va ser l'encarregada a donar el tret de sortida a les ofertes del grup a partir de les sis de la tarda d'ahir amb la venda exclusiva anticipada amb Massimo Dutti Feel tant a botigues físiques com en línia amb descomptes de fins el 50%.

A Espanya, algunes marques com Cortefiel, Pedro del Hierro, Sfera, H&M, Mango, Adolfo Domínguez o Bimba i Lola ja han penjat aquesta setmana el cartell de rebaixes.