27 de juny de 2020
27.06.2020
Diari de Girona

Marlaska premia el general de la polèmica de les notícies falses

Manuel Santiago Marín ha ascendit i passa a ser cap de l'Estat Major de la Guàrdia Civil

27.06.2020 | 00:12
Marlaska premia el general de la polèmica de les notícies falses

El ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha signat l'ascens del general de Brigada José Manuel Santiago Marín a cap de l'Estat Major de la Guàrdia Civil, segons va publicar ahir el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Aquest comandament va protagonitzar una gran polèmica quan es va referir a les notícies falses que afectaven el Govern durant una conferència de premsa a La Moncloa sobre l'estat d'alarma provocat pel coronavirus.

Així, en el BOE apareixia ahir l'ordre de cessament de Santiago com a segon cap i la que el nomena cap de l'Estat Major de la Guàrdia Civil, tenint en compte l'article 14.1 de la Llei Orgànica 2/1986, de 13 de març, de les forces i cossos de seguretat, i de les atribucions de l'article 79 de la Llei 29/2014, de 28 de novembre, que regula el règim del personal de la Guàrdia Civil.

L'esmentat nomenament es duu a terme a proposta de la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez, i amb la conformitat del secretari d'estat de Seguretat, Rafael Pérez, segons van informar fonts del ministeri d'Interior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook