Una baralla a l'interior d'una botiga de Zara de Pontevedra va obligar a última hora de la tarda de dissabte a fer un espectacular desplegament per part de la Policia Local i Nacional.

Pel que sembla, segons fonts de la Policia Local, els fets es van produir a les 20.15 hores quan una treballadora de la cadena va cridar l'atenció a una dona de 30 anys d'edat indicant-li que només podia entrar a l'emprovador amb quatre peces quan ella en tenia sis. La dona va reaccionar llançant les dues peces de roba sobrants a la cara a l'empleada, al que va ser recriminada per una altra clienta indicant-li que estava obrant de males maneres.

Segons els testimonis recollits per la Policia Local, la jove de 30 va reaccionar donant-li cops de peu i mastegots, així com estirant-li dels cabells a aquesta dona que li va cridar l'atenció, moment en el que una altra clienta va intentar intervenir i també va resultar agredida. Finalment, les dues dones van ser traslladades a un centre mèdic amb lesions en principi lleus, segons la Policia Local, i també la jove de 30 va acudir a urgències en el que probablement acabarà amb denúncies creuades entre les parts.