Més crítiques a la decisió britànica d'imposar quarantena als viatgers que arriben d'Espanya. Ryanair no planeja reduir la capacitat de volar a Espanya després de la «lamentable» decisió del Govern britànic de desaconsellar tots els viatges no essencials a la part continental del país a causa del coronavirus, va dir dilluns el director financer Neil Sorahan, segons publica avui El Periódico de Catalunya, del mateix grup editorial de Diari de GironaEl Periódico de CatalunyaDiari de Girona.

La Gran Bretanya va imposar dissabte una quarantena de dues setmanes a tots els viatgers que arriben d'Espanya després d'un augment dels casos de coronavirus, una decisió molt dura i sobtada per al turisme després de mesos de tancada.

«Crec que és lamentable, molt decebedor», va dir Sorahan a Reuters en una entrevista després de la publicació dels resultats financers trimestrals, recull Reuters.

«No tinc dubtes que veurem altres brots localitzats i hem de ser prou flexibles per afrontar-los a mesura que sorgeixin en les pròximes setmanes i mesos», va afegir.

Quan se li va preguntar si Ryanair reduiria la capacitat entre els dos països, Sorahan va dir que «no tenim plans de reduir la capacitat en el mitjà termini».