Una baralla va tindre lloc divendres passat a bord d'un vol de la companyia KLM de l'aeroport de Schiphol (Amsterdam), quan dos passatgers ebris es van negar a posar-se una mascareta, segons publica El Periódico de Catalunya, del mateix grup editorial de Diari de Girona. En un vídeo que va penjar a Twitter The Mic High Club Luchtvaart Podcast, dedicat a l'aviació, es veu un violent forcejament entre diversos passatgers que acaba amb un d'ells a terra, subjectat entre alguns.

Un passatger amb el tors nu sembla el causant del problema. El viatger estava ebri, segons va assenyalar un portaveu de KLM als mitjans neerlandesos, i va molestar els seus companys de viatge verbalment i físicament. Un altre també es va comportar de forma «desobedient». De fet, en les imatges es veu com un viatger dona un cop de puny a l'esvalotador i un altre defensa aquest.

L'esvalotador no utilitzava mascareta, tot i que és obligatori en els vols de KLM. Aquesta pot ser la raó de la baralla, segons un mitjà holandès, ja que no era l'únic passatger sense mascareta a l'avió.En el moment de la baralla, un altre passatger va cridar: «Parin, hi ha nens aquí». Una mica més tard es veu que el passatger amb el tors despullat és immobilitzat al terra per altres passatgers al passadís.La companyia aèria KLM va confirmar als mitjans del seu país que els dos homes que van ser detinguts en vol per la tripulació de cabina i altres passatgers no eren holandesos.Els dos passatgers van ser arrestats a la seva arribada a l'illa. El portaveu de KLM va assenyalar que la seguretat no es va veure compromesa.