05 de agost de 2020
05.08.2020
Diari de Girona

Suïssa imposa deu dies de quarantena als viatgers provinents d'Espanya

Les illes Balears i Canàries queden exemptes de la mesura | Les multes previstes per a qui no respecti les restriccions ascendeixen a 10.000 francs suïssos

05.08.2020 | 15:26
Suïssa imposa deu dies de quarantena als viatgers provinents d'Espanya

Suïssa ha afegit Espanya a la llista de països amb un "risc alt d'infecció" per coronavirus. Això significa que totes aquelles persones que hagin estat a l'estat espanyol durant les dues setmanes anteriors a l'arribada a Suïssa hauran de passar deu dies en quarantena. Les Illes Balears i les Canàries queden exemptes de la restricció, que tampoc s'aplicarà a viatgers que hagin fet una escala en aeroports espanyols inferior a 24 hores. Les autoritats helvètiques avisen que la quarantena s'aplicarà independentment de si la persona en qüestió ha donat negatiu a un test de covid-19 i presenta un document que així ho certifiqui.

La llista, actualitzada regularment tenint en compte la situació epidemiològica arreu del món, actualment inclou 46 països i territoris. Les multes previstes per a qui no respecti les restriccions ascendeixen a 10.000 francs suïssos (aproximadament 9.300 euros).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit