05 de agost de 2020
05.08.2020
Diari de Girona

Troben els cadàvers d'un home i una dona en una casa a Mallorca

Els cossos estan molt deteriorats i la Guàrdia Civil no ha trobat de moment signes de violència

05.08.2020 | 21:11
Troben els cadàvers d'un home i una dona en una casa a Mallorca

La Guàrdia Civil ha trobat aquesta tarda els cadàvers d'un home i una dona a casa a Esporles. Les primeres informacions apunten que els cossos no presenten signes de violència i que les morts haurien ocorregut fa diverses setmanes. De fet, ha estat l'olor que sortia de l'immoble el que ha portat els veïns a alertar les forces de seguretat. La Policia Judicial i un metge forense estan inspeccionant l'escena a la recerca de proves.

Les víctimes són una parella d'entre 45 i 50 anys que residia en un habitatge situat al carrer dels Balladors. Els veïns portaven un temps sense saber d'ells i en els últims dies havien començat a percebre una forta pudor. Alarmats, han contactat aquest matí amb la Guàrdia Civil, que ha sol·licitat autorització judicial per accedir a la casa.

Quan els agents han accedit a l'habitatge aquesta tarda han trobat els cadàvers de l'home i la dona en avançat estat de descomposició. Les primeres indagacions situen els seus morts fa al voltant d'un mes. Els investigadors no han trobat evidències que les morts fossin violents, però treballen amb diverses línies d'investigació obertes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook