El líder de PP, Pablo Casado, va reivindicar ahir els relleus dins de l'equip directiu perquè, segons va dir, la formació popular ha de tenir la «porta ampla» i ser la «casa comuna» de la centredreta. Així mateix, va defensar que el projecte del partit «està ferm i consolidat» i va considerar descartat tot risc de «sorpasso» de Vox al PP.

Així es va dirigir Casado a la Junta Directiva Nacional del PP, que va ratificar els nous nomenaments dins la cúpula de la formació després de la destitució de Cayetana Álvarez de Toledo com a portaveu del Grup Popular al Congrés. Els canvis es van aprovar a la Junta d'ahir dijous de manera unànime.

El líder del PP també va tenir unes paraules d'agraïment a Álvarez de Toledo, tot i els retrets d'aquesta després de la seva sortida, i va assegurar que pot comptar amb el partit i amb ell pel que «vulgui».

El PP, «alternativa» del PSOE

El líder de PP, Pablo Casado, va advertir al president de Govern, Pedro Sánchez, que el seu partit és la seva «alternativa» i no «un mer recanvi de Podem» per a la governabilitat de país.

Al seu torn el va instar a finalitzar les seves vacances per afrontar d'una vegada la crisi del coronavirus, ja que durant la primera onada estava «convocant la manifestació pel 8-M» i a la segona l'ha enxampat «instal·lant mosquiteres a Doñana».

Albiol, cap del Comitè d'alcaldes

A més a més, La Junta Directiva Nacional del Partit Popular va nomenar també per unanimitat l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, nou president del Comitè d'Alcaldes i Alcaldesses de la formació, un òrgan que integren més de 2.000 alcaldies populars a tot l'Estat.

Núñez Feijóo i Díaz Ayuso van ratificar amb les seves intervencions a la Junta Directiva els canvis a la cúpula del partit decidits per Pablo Casado i van cridar a la unitat per fer front al que consideren «el pitjor govern». «Ara, equip, equip i equip», va resumir la dirigent madrilenya.