Un home d'uns 60 anys ha estat detingut a Alacant després de presumptament haver segrestat i maltractat durant diversos dies a un altre, de 82, segons han informat fonts de la Regidoria de Seguretat Ciutadana de la localitat.

La detenció va tenir lloc dijous després que la policia fos alertada pels sorolls que sortien de l'habitatge.

Segons les mateixes fonts, el detingut, d'uns 60 anys i veí del municipi, mantenia segrestat en una habitació a un altre home, de 82 anys, també resident a la localitat.

Les mateixes fonts han indicat a Efe que la persona retinguda es trobava "en molt mal estat" i que presentava cremades, cops i senyals de maltractaments continuats, de manera que ara es troba ingressat a l'Hospital Comarcal de la Marina Baixa.

Al lloc van acudir efectius de la Policia Nacional i Guàrdia Civil, que van sol·licitar l'ajuda de la Policia Local per utilitzar, si cal, les pistoles 'taser' per immobilitzar l'agressor.

Després d'accedir a l'habitatge, l'home va ser detingut sense oposar resistència i traslladat a les dependències de la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de les diligències. Les fonts municipals han assenyalat que el detingut "és una persona problemàtica que, pel que sembla, està mentalment desequilibrat".