La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va reafirmar el seu compromís de rebaixar mig punt tots els trams de l'IRPF aquesta legislatura malgrat la situació econòmica derivada del coronavirus. Es tracta d'un dels compromisos electorals de la presidenta madrilenya, i Ayuso va ratificar-lo ahir en el seu discurs en el Debat de l'Estat de la Regió, que es va celebrar a l'Assemblea de Madrid. Ayuso va destacar que el seu «gran objectiu és la recuperació econòmica, la creació d'ocupació i no deixar ningú enrere, sota el principi d'una fiscalitat justa, que promogui que més persones treballin i vegin recompensat el seu esforç i sacrifici».

Per a la dirigent madilenya, aquests impostos «han de promoure l'incentiu, mai asfixiar fins paralitzar la iniciativa ciutadana». «Per això mantenim intacte el nostre compromís de seguir abaixant els impostos a la Comunitat de Madrid, tal com hem fet en els últims 16 anys», va assenyalar Ayuso.

Segons el parer de la presidenta madrilenya, «aquest i no un altre és el camí de la recuperació econòmica». En aquest sentit, va destacar que «els països més pròspers són els països més lliures, en els quals també la seva burocràcia acompanya el ciutadà i el protegeix, però no es converteix en el seu principal obstacle».