24 de setembre de 2020
24.09.2020
Diari de Girona

Un jove mata la seva parella a València

Les primeres informacions apunten que l'agressor va posar fi a la vida de la seva companya sentimental escanyant-la

24.09.2020 | 09:13
Policia Nacional

Al voltant de les cinc de la matinada un home ha assassinat presumptament la seva parella en el domicili que compartien en un bloc de cases del districte de Jesús, a València.

Les primeres informacions apunten que l'home hauria posat fi a la vida de la seva companya sentimental, de 26 anys, escanyant-la. La Policia va trobar el cos en el llit. Agents de la Policia Nacional i de la Local es van desplaçar fins al lloc dels fets i van arrestar al presumpte autor d'aquest nou crim masclista, el cinquè des de principi d'any a la Comunitat Valenciana.

L'arrestat ha estat traslladat a les dependències del grup d'homicidis de la Prefectura Superior de Policia de València. Mentrestant, en el domicili, agents de policia han començat a entrevistar-se amb els veïns i els especialistes de Policia científica han realitzat una inspecció ocular a l'interior de l'habitatge per aïllar les proves que podrien incriminar a l'ara detingut.

El cadàver de la jove, de nacionalitat xinesa, va ser traslladat a l'institut de Medicina Legal, on està previst que se li practiqui l'autòpsia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook