03 de octubre de 2020
03.10.2020
Diari de Girona

L'estat de Trump és «molt preocupant» i «les pròximes 48 hores seran crítiques», segons fonts de la Casa Blanca

Aquestes declaracions contradiuen radicalment l'informe de l'equip mèdic que tracta el president en què asseguraven que el mandatari evoluciona favorablement

03.10.2020 | 09:27
L'estat de Trump és «molt preocupant» i «les pròximes 48 hores seran crítiques», segons fonts de la Casa Blanca

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha sigut ingressat aquest divendres a l'hospital militar Walter Reed, a Bethesda, Maryland, considerat el millor centre mèdic del país, on estarà sota observació com a mesura de precaució, segons ha informat la Casa Blanca.

L'estat de salut del president estatunidenc, Donald Trump, és "molt preocupant" a causa del contagi per coronavirus, segons han informat fonts de la Casa Blanca als mitjans de comunicació que cobreixen habitualment la informació de la Presidència. A més, han advertit que "les pròximes 48 hores seran crítiques".

"Els signes vitals de les últimes 24 hores han estat molt preocupants i les pròximes 48 hores seran crítiques per al seu estat. Encara no estem en el camí per a una recuperació plena", ha explicat la font al grup de premsa de la Casa Blanca.

Aquestes declaracions contradiuen radicalment l'informe de l'equip mèdic que tracta a Trump, que havia comparegut uns minuts abans en què asseguraven que el mandatari evoluciona favorablement.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook