Els delictes sexuals suposen setmanalment un alt percentatge dels judicis que es celebren a l'Audiència Provincial de València, però que l'objectiu de les presumptes violacions per les quals va ser jutjada aquest dimarts una parella sigui deixar embarassada a la seva víctima per prendre-li posteriorment el nadó - ja que la processada suposadament no podia tenir fills- és una cosa que va més enllà del que s'ha vist fins ara. Segons va relatar aquest dimarts l'agredida, qui també va patir cops, cremades amb una cigarreta i amenaces de mort, els acusats li van oferir 100.000 euros perquè es quedés embarassada i els lliurés el nounat. Quan es va negar van començar les agressions.

El ministeri fiscal sol·licita 21 anys de presó per a l'home per dos delictes de violació, dos de lesions i un delicte contra la integritat moral. Així mateix, per a la dona, qui també va participar presumptament en les agressions sexuals, demana 19 anys de presó. Els processats van acollir a casa de València a la dona, de 36 anys i nacionalitat romanesa, amb la presumpta intenció que es quedés embarassada per posteriorment llevar-li el nadó. "Estava morta de por, bloquejada, no sabia com sortir d'allà", va argumentar la víctima, que va relatar dues agressions físiques en què l'acusat la va colpejar amb un bat de beisbol i li va clavar un ganivet a la cama.

Tots dos acusats van negar els fets en el judici celebrat aquest dimarts a la Secció Tercera de l'Audiència Provincial de València i van qualificar de "surrealista" que volguessin deixar-la embarassada per quedar-se amb el nadó. No obstant això, tots dos van admetre haver tingut relacions sexuals amb la víctima, tot i que esgrimeixen que eren consentides i que ella tenia plena llibertat per sortir i anar on volgués.

Les argumentacions per les quals al juliol de 2017 la parella va acollir al seu domicili de València a la denunciant de 36 anys i nacionalitat romanesa no han quedat del tot clares després de la primera sessió del judici. Gheorgue L. M., de 39 anys, al·lega que la va portar a casa perquè algú volia violar-la. "Per ajudar una paisana", argumenta. "Era com una llogatera però sense pagar-me res", ha afegit, fet que encara fa més creïble les deshonestes intencions de la parella amb la dona.

El mateix dia que la va portar a casa tots dos van tenir sexe, fet reconegut tant pel processat com per la víctima, que admet que en aquesta primera ocasió van ser relacions consentides. L'acusat va reconèixer que durant el temps que va conviure amb ells va mantenir relacions sexuals amb la víctima, però amb el consentiment de la seva dona, qui també participava. "Però elles només petonets, sense joguines ni res", ha apuntat el processat rient tot i la gravetat dels fets que se li imputen.

La víctima, que va declarar darrere d'un biombo, afirma que va anar a viure amb ells per treballar com a assistenta de la llar i que després d'unes setmanes li van oferir 100.000 euros per quedar-se embarassada i donar-los el nadó. Ella es va negar i l'actitud amb ella va canviar, sent l'acusat especialment violent des que ella va sortir en defensa de la seva companya i també processada -que s'enfronta a 19 anys de presó- després d'un episodi de violència masclista.

Així, la víctima afirma que la tenien controlada i amenaçada de mort. De fet, tal era la por que tenia que malgrat que la Policia Local i la Guàrdia Civil va acudir després de ser alertats pels veïns després de sengles episodis violents, la dona no es va atrevir a dir el que estava passant.

Per la seva banda, l'acusada, addicta a la cocaïna, va tractar de tapar la seva exparella assegurant que mai va veure que copegés a la víctima ni a ella, però va deixar entreveure amb les seves declaracions exculpatòries que estava molt condicionada per ell. "Em molestava que es fiqués al llit amb ella però en aquell moment preferia no dir res perquè li tenia un respecte important", confessa la processada, de 45 anys i nacionalitat espanyola, que va insistir que ella sí podia tenir fills.

Els fets es van destapar el 29 de juliol de 2017 després d'una última agressió en la qual l'acusat presumptament li va clavar cops al cap i la va amenaçar amb un ganivet. La víctima va aconseguir telefonar a la seva mare i li va explicar el que estava passant.

Els policies que van acudir a domicili, després de ser alertats per la mare de la víctima, van declarar que l'agredida estava molt alterada i semblava estar sota els efectes d'algun tipus de fàrmac. Els agents no van trobar cap test d'embaràs a l'immoble, encara que sí van escoltar l'acusat comentar-li a la seva parella que ja no podrien tenir un fill amb la víctima perquè l'haurien de fer fora de la casa.