25 de octubre de 2020
25.10.2020
Diari de Girona

Almenys quatre nens moren en l'atac d'una escola al Camerun

Un grup d'atacants va obrir foc indiscriminadament quan els nens eren a l'aula i hi ha una desena de ferits

25.10.2020 | 00:20
Almenys quatre nens moren en l'atac d'una escola al Camerun

Almenys quatre nens han mort i desenes han resultat ferits en un atac que han perpetrat homes armats no identificats a l'escola Mare Francesca a la part anglòfona del Camerun. Els homes van assaltar ahir l'escola, a la ciutat de Kumba, i van obrir foc de manera indiscriminada contra els nens, segons el responsable del municipi de Meme, on es troba la localitat. L'atac es va produir al migdia quan els nens eren a classe, segons recull Reuters.

«Estem molt afectats aquest matí perquè uns combatents han atacat aquesta escola privada. Quatre nens morts i d'altres estan ferits molt greus», ha lamentat.

El Camerun s'ha vist afectat per aldarulls i atacs contra civils des que les dues principals àrees de parla anglesa del país, les regions nord-oest i sud-oest, van anunciar a finals del 2016 que es volien separar i formar un nou país anomenat Ambazonia.

Els angloparlants s'han queixat durant molt temps de ser tractats com a ciutadans de segona classe i de rebre menys fons governamentals al Camerun, que en la seva majoria és francòfon.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook