El recompte de morts a causa del terratrèmol de magnitud 6,6 en l'escala de Richter que es va registrar divendres al mar Egeu s'enfila a 87, amb 85 a Turquia i dos a Grècia, segons les últimes dades que van publicar les autoritats.

L'Autoritat per a la Gestió i el Control de Desastres a Turquia (AFAD) va indicar a través d'un comunicat que la xifra de ferits és de 994, dels quals 774 ja han rebut l'alta, i va confirmar que «els treballs de cerca i rescat continuen a vuit edificis d'Esmirna».

Ahir es va rescatar amb vida una nena de tres anys que havia estat atrapada tres dies entre els enderrocs a la localitat d'Esmirna, cosa que augmenta a 106 les persones que s'ha pogut rescatar des que es va produir el terratrèmol, tal com ha informat l'agència estatal turca de notícies, Anatolia.

Rescat d'una nena amb vida

El rescat de la nena, identificada com a Elif Perincek, es va retransmetre en directe. La seva àvia es va mostrar «molt contenta» per la notícia, segons l'agència alemanya de notícies DPA, després que la mare i els seus tres germans també fossin rescatats amb vida dissabte.